top of page

Sponsorii Nostri

 

Daca doriti informatii despre donatii pentru publicitate prin intermediul nostru contactati-ne la: biserica.sfioanvalahul@gmail.com

E-Z Cargo Shipping LLC.

 

Despre noi 

 

Suntem o echipa cu peste 20 de ani de experienta in domeniul transporturilor internationale, specializata in transporturi de orice fel de marfa din USA in Romania.

 

Site-ul nostru este www.e-zshipping.com - aici gasiti mai multe informatii despre serviciile noastre.

 

Ne ocupam atat de transport din SUA in Romania (la orice adresa din Romania) cat si in alte tari din Europa, la cererea clientilor. De asemenea ne ocupam de toate procedurile vamale, astfel incat destinatarul nu trebuie sa se prezinte la Vama pentru coletul sau.

 

Puncte de lucru

 

Magazin si punctul principal de colectare in Queens:

45-52 43rd Street, Sunnyside, New York, 11104 

Program de lucru: Luni-Vineri 10:00 AM – 6:00 PM , Sambata 10:00 AM – 3:00 PM 

Telefon de contact: 718-392-2090 si 718-392-2091

 

Pentru a veni in intampinarea clientilor nostri din New Jersey, putem colecta pachete si la sediul birourilor nostre din Carlstadt NJ -(in apropiere de MetLife Stadium) la adresa: 463 Barell Avenue, Carlstadt, NJ, 07072 in cladirea JCS Logistics. 

Program de lucru: Luni - Vineri de la 10:00 AM la 5:00 PM

cu programare facuta in prealabil la Tel: 718-413-0493 ( Simona ).

Putem receptiona colete si in afara programului nostru de lucru, insa pentru aceasta este nevoie sa ne contactati telefonic.

Receptia de colete in Carlstadt NJ se face numai la cerere. Va rugam sa ne sunati inainte de a veni la sediul nostru.

 

Preturi si timp de livrare

 

Costul de transport se calculeaza in functie de greutatea coletului si destinatia din Romania. 

 

La www.e-zshipping.com/preturi gasiti un calculator de preturi , unde veti putea calcula costul de transport al pachetului dvoastra.  Vor mai fi si taxe vamale (impuse de Vama Romana) care se calculeaza in functie de produsele pe care le trimiteti si valoarea pe care o declarati.  Pentru informatii si calculul taxelor vamale puteti suna la sediul nostru din New York si veti primi toate informatiile necesare (718-392-2090 )

 

Livrarea pana la adresa destinatarului, oriunde in Romania se face in maxim 7 zile din momentul in care coletul ajunge la noi.

bottom of page